Magyar Fejlesztések

0Sármellék project a végéhez közeledik. Íme néhány újabb kép a legújabb bétából:

Zlin 142 szintén készülőben by Tibike :) Profi kivitelezés, hihetetlen részletességű modell, tényleg az utolsó szegecsig minden a helyén van és ezt szó szerint kell érteni! Beszéljenek a képek...

 

Hungary VFR 2009 készülőben. "A Hungary VFR 2009 egy készülő kiegészítő csomag a Flight Simulator 2004-hez, amely tartalmazza Magyarország vízrajzát, az út és vasút hálózatot, valamint landclass település és növényzeti kiegészítéseket." Bővebben itt.

 

Aerosoft Budapest Visual Update 2009 elkészült. A kettes terminál megkezdett munkálatain kívül tartalmazza az új apront és gurulóutakat. A frissítés nem hivatalos, kizárólag innen érhető el és csak saját felelősségre telepítsd. Ha biztonsági mentsét akarsz létrehozni, akkor az Budapest_LHBP mappát másold le. Letöltés

 

Sármellék scenery fejlesztés alatt. Egyelőre nincs friss infó a projektről, de ha bármi mozgolódás lesz, arról itt hírt adunk :)

 

Kaposújlak VFR és LHKV scenery készülőben, de a készülő verziók folyamatosan elérhetők. A project teljesen ingyen van és igen nagy területet dolgoz fel fotorealisztikus textúrákat használva és teljes autogen lefedettséggel. Magyar viszonylatban különlegesség. Elérhető itt.

 

Aerosoft Budapest 2007 és Mega Airport Budapest a Ferihegyi Repülőteret és Budapestet dolgozza fel. Megvásárolható az Aerosoft-nál.


flag English version is also avialable for direct links to the Hungarian sceneries only. Click here
 

 
Copyright © 2009 @ alert. All rights reserved.